Nieuwe website!

Sinds maandag 7 september heb ik een nieuwe website, www.larskoehoorn.nl! Helemaal zelf gemaakt en in elkaar gezet. Ik hoop dat 'ie bevalt! Mocht er nog iets missen, onduidelijk zijn of o.i.d. dan hoor ik het graag!


(De websextentie is nu .nl in plaats van .com aangezien mijn vorige webhost niet deed aan enige vorm van klantenservice of klantcontact waardoor ik mijn webdomein verloor aan een één of andere Japanse opkoper, wie ik niet van plan ben te gaan financieren voor zijn achterbakse malafide praktijken, en dus een nieuw domein heb.)


Groeten!

Lars 

Reactie schrijven

Commentaren: 0


Tel: (+31) 6 38 02 39 35

Mail: info@larskoehoorn.nl

De meeste foto's op deze website, m.u.v. de Instagram-feed, zijn gemaakt door Hanne van der Velde en Alexander Klement. Het is niet toegestaan de foto's zonder toestemming te gebruiken voor commerciële of andere doeleinden.