Release 'Inside Battle'

20 oktober komt de nieuwe single van Lars Koehoorn uit. Rond 16.45 uur wordt de single op Radio Noord gepresenteerd bij Café Martini. 

 

 

My Facebook-message:

 

- SINGLE ALARM -

Een half jaar geleden schreef ik het nummer 'Inside Battle'; vastzitten in jezelf, niet meer weten waar je heen moet of wat je moet doen en toch verder willen. 

Na 'Your Love Is Too Cold' heeft het even geduurd voor ik met nieuwe muziek kwam, maar de extra tijd die er in is gestoken was het meer dan honderd procent waard. Samen met o.a. Niels Lingbeek (productie & mastering), Sandy Kuiper Goeree (backing vocals), Gerald Emming(fotografie) en Suus Duivenvoorden (graphic design) hebben we een pracht-product neergezet, waar ik dan ook ontzettend trots op ben.

Dit nummer is even helemaal anders. Afgestapt van de 'EDM'-invloed en helemaal gegaan voor de muziek- en tekstbeleving. Bij dit nummer hebben we, voor het eerst, de keuze gemaakt om mijn lead-vocal niet bij Niels in de studio op te nemen, maar om het nu helemaal in m'n eentje te gaan doen, thuis met mijn eigen apparatuur opgesloten in mijn kamer. Die vrijheid hoor je terug en past ontzettend goed bij dit nummer.

Op ZATERDAG 20 OKTOBER zal het nummer officieel verkrijgbaar zijn. Klaar om in de ether geslingerd te worden! 

Het duurt nog een weekje, maar ik ben nu al ontzettend benieuwd naar wat jullie er van vinden. Tot snel!

Reactie schrijven

Commentaren: 0


Tel: (+31) 6 38 02 39 35

Mail: info@larskoehoorn.nl

De meeste foto's op deze website, m.u.v. de Instagram-feed, zijn gemaakt door Hanne van der Velde en Alexander Klement. Het is niet toegestaan de foto's zonder toestemming te gebruiken voor commerciële of andere doeleinden.