Solo

Lars is onder andere solo te boeken in akoestische setting. Hierbij begeleidt hij zichzelf op gitaar en maakt hij eventueel gebruik van een loopstation. Het repertoire bij een solo-optreden bestaat uit een gevarieerde mix uit eigen muziek en bekende covers van nu en vroeger met een eigen twist. Perfect voor uw bruiloft, een huiskamerconcert of ander evenement.

 

Bruiloft gepland? Voor deze gelegenheid kunt u uw meest dierbare liedjes van te voren aanvragen/doorgeven om bijvoorbeeld uw ceremonie nog mooier en persoonlijker te maken.

 

Interesse in een optreden tijdens uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op. Lars beschikt ook over zijn eigen geluidsapparatuur.

 


& (XL-)Band

Voor grotere podia en evenementen kunt u Lars ook samen met (XL-)band boeken. Hierbij speelt Lars een festival-set (30 tot 60 minuten) met voornamelijk eigen materiaal. De professionaliteit, het enthousiasme en de aanstekelijkheid van de band zorgen voor een strak en energievol optreden en creëert de perfecte festival-sfeer. 

 

Lars Koehoorn & Band is te boeken in twee verschillende samenstellingen:

 

& Band bestaat naast Lars uit een gitarist, pianist, bassist en drummer.

 

& XL-Band is een aanvulling op & Band welke doorgaans bestaat uit een extra gitarist en twee backing-vocalisten.


gelegenheidsformatie

Daar waar een solo-optreden nét iets te weinig en te klein is en een band-optreden weer nét iets te veel en te groot kan altijd gekozen worden voor een middenweg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Lars met extra gitarist en pianist. Maar ook andere kleinere of grotere samenstellingen zijn mogelijk.

 

Bent u benieuwd naar wat er mogelijk is voor uw evenement? Neem dan vrijblijvend contact op. Lars beschikt ook over zijn eigen geluidsapparatuur.Tel: (+31) 6 38 02 39 35

Mail: larskoehoorn@live.nl

De meeste foto's op deze website, m.u.v. de Instagram-feed, zijn gemaakt door Hanne van der Velde en Alexander Klement. Het is niet toegestaan de foto's zonder toestemming te gebruiken voor commerciële of andere doeleinden.