Lars Koehoorn

Lars Koehoorn (11 december 1997) is een jong aanstormend pop-talent uit het Groningse Winschoten met een diepe karakteristieke heldere stem. Hij is misschien nog jong, maar heeft toch al enorm veel ervaring in de muziekwereld opgedaan vanaf zijn 13e. Als songwriter en producer schrijft hij vele songs met behulp van gitaar en piano. Zijn eerste zelfgeschreven single ‘Home’ werd gelijk goed opgepakt: 538 liet Lars meerdere malen komen om het nummer live te komen spelen en ook ontving het nummer air-play op onder andere Radio 2, Radio 5 en 3FM. En ook in Engeland bleef hij niet onopgemerkt: het Streetfest, midden in hartje Londen (UK), boekte Lars voor een optreden.

 

Na ‘Home’ bleef het bij Lars kriebelen; nummers als ‘Freedom’, ‘We Could Have It All’ en ‘Help Me Out’ volgden. Op de oude logeerkamer van zijn ouderlijk huis werd een studio gecreëerd. Na het afronden van het Gymnasium besloot Lars zich volledig te storten op de muziek, een tussenjaar in zijn eigen studio was het plan. Veel schrijven, veel spelen.

Het bleek een jaar van ontwikkelingen wat zich moet gaan uiten in de volgende single. Het pop/tropicalhouse-nummer ‘Bring It On’ verschijnt in het voorjaar van 2017 en geeft de ontwikkeling van de schrijf- en componeerkwaliteiten aan van de jonge muzikant. Ook NPO Radio 2 en 3FM zien dit; airplay en live-optredens volgden.